Terapie la domiciliu

Echipa Fiziolife Medica

Stim ca pe segmentul atat de sensibil al ingrijilor medicale acordate la domiciliu este nevoie de mai mult – mai mult interes, mai multe servicii de calitate, mai mult personal inalt calificat in acest scop.

De aceea, am infiintat cel mai nou departament al Fiziolife Medica – FIZIOLIFE vine la tine acasa! - format din profesionisti energici si cu experienta, care isi vor face datoria la domiciliul dumneavoastra.

Pentru ca multi pacienti ne-au cerut ajutorul si pentru ca sunt multi cei care nu gasesc timp sa ajunga la cabinet pentru consult si terapie de recuperare, ne-am gandit la aceasta varianta, venind astfel in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Fizioterapie

Kinetoterapie

Masaj terapeutic

Oferim astfel servicii de kinetoterapie, fizioterapie (electroterapie, magnetoterapie, laser, ultrasunet), masaj terapeutic, reflexoterapie, terapie ocupationala si kinesiotaping.

Patologia medicala pentru care ni se cere sprijinul cel mai des la domiciu este cea neurologica (accident vascular cerebral (AVC), pareza, hemipareza, scleroza multipla, Parkinson, etc.) dar si cea posttraumatica (fractura, entorsa, luxatie, proteza de sold, proteza de genunchi, etc) sau reumatica (spondiloza, coxartroza, gonartroza). Intervenim cu succes in cazuri de hernie de disc (operata sau nu), lombalgie, lombosciatica, inca din stadiul in care pacientul este practic imobilizat.

Terapie La Domiciliu      Terapie La Domiciliu

Venim acasa la dvs. cu aparate de ultima generatie care ne permit sa amelioram simptomatologia cu care va confruntati.

Pentru partea de relaxare si remodelare corporala, sub indrumarea unui specialist kinetoterapeut, venim in sprijinul celor care prefera sa beneficieze de aceste servicii in confortul caminului propriu, In acest sens oferim servicii de masaj de relaxare sau anticelulitic, reflexoterapie, drenaj limfatic, electrostimulare sau impachetari speciale.

Masaj la domiciliu – nu mai e un lux ci o necesitate. Dupa o zi plina, aglomerata si stresanta, un masaj chiar acasa este cea mai buna optiune, pentru ca poti ramane in caldura caminului tau dupa ce te-ai relaxat, muschii s-au decontracturat, a dispatrut stresul iar inima si plamanii functioneaza optim.

Sunati-ne si cereti-ne ajutorul!
Specialistii nostri sunt aici sa raspunda prompt solicitarilor dvs.!

Vreau sa ma programez  Vreau sa ma programez

Echipa Medicala

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

Fizioterapie
Exercitii pentru umar acasa
Durerile de spate la adulti
Osteoporoza


 

Copyright Fiziolife Medica. Toate drepturile rezervate.
ssus