Echipa Fiziolife Medica
 

Echipa de medici Fiziolife

FizioLife Medica este un cabinet medical de recuperare, situat in centrul Bucurestiului, ce ofera servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic la cele mai inalte standarde si cele mai bune preturi. Este coordonat de o echipa tanara si entuziasta de specialisti.


Ana Maria Florescu Fiziolife Medica

Ana Maria Florescu

Am stiut intotdeauna ca voi avea grija de oameni. Nu am stiut de la inceput cum, dar am gasit o cale despre care eu cred ca e cea mai potrivita.
Am absolvit Facultatea de Medicina, specializarea Fiziokinetoterapie in 2004 si de atunci studiez, cercetez, caut in fiecare zi metode noi prin care sa-mi inteleg si ajut pacientii. Am urmat un Master in cadrul Universitatii si zeci de cursuri si work-shopuri sub indrumarea celor mai buni specialisti din Romania si din afara tarii. Am incercat sa combin metodele noi cu cele clasice pentru a gasi calea cea mai buna pentru fiecare afectiune si pentru fiecare pacient in parte.
Vin cu multa energie buna si cu bucurie la Fiziolife Medica unde pacientii stiu deja sa ma gaseasca si sa-mi ceara ajutorul. Aici am in jurul meu o echipa tanara si hotarata de profesionisti, impreuna cu care va sunt alaturi!

Oana Minculescu Fiziolife Medica

Oana Ghinea

Sunt Oana Ghinea, kinetoterapeut, cu un master in kinetoterapia neurologica. Am acumulat exeprienta in recuperarea medicala inca din timpul cursurilor Facultatii de Kinetoterapie si mi-am imbogatit-o permanent participind la cursuri de supraspecializare in cadrul Asociatiei Profesionale de Kinetoterapie. Scopul meu este de a va veni in ajutor, de a va fi aproape si implicit de a va rezolva problemele de sanatate cu care va confruntati.

 
 
Simona Francu Fiziolife Medica

Simona Francu

Sunt Simona Francu, fiziokinetoterapeut, absolvent al Universitatii de Medicina din Bucuresti si cu experienta de 9 ani in domeniu. Am cautat intotdeauna o continua dezvoltare profesionala si gasirea de metode noi de tratament de recuperare, astfel venind in ajutorul pacientilor, atat cu informatii cat si cu terapii noi. La Fiziolife Medica am gasit echipa din care mi-am dorit intotdeauna sa fac parte si cu care ma identific si ma completez.

Elena Ispas Fiziolife Medica

Elena Ispas

Buna ziua. Numele meu Ispas Elena si profesia mea este de erou. Nu sunt pompier. Salvez vieti folosindu-ma de educatie, miscare si de modalitati de preventie si combatere a durerilor articulare si musculare. Am absolvit facultatea de Kinetoterapie in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti si Masterul cu specialitate de Recuperare si reeducare motrica si functionala. Imi iubesc meseria iar la Fiziolife Medica am gasit echipa perfecta pentru a va rezolva problemele de sanatate cu care va confruntati.

Adrian Secara Fiziolife Medica

Adrian Secara

Sunt Adrian Secara, kinetoterapeut, absolvent al facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea kinetoterapie, din cadrul Universitatii Ecologice. Am acumulat experienta in domeniu inca din primii ani de facultate, bazandu-ma pe foarte multa practica si participand la diferite cursuri suplimentare de specializare. Ca si fost sportiv de performanta, am invatat sa-mi depasesc limitele, sa am incredere deplina in fortele mele si, cel mai important lucru, sa lucrez atat pe plan individual cat si in echipa. Obiectivul meu este de a va asigura un plan de recuperare cat mai eficient, adaptat la conditiile dumneavoastra.

 
 
Georgiana Stama Fiziolife Medica

Georgiana Stama

Sunt Georgiana Stama, fizioterapeut, absolventa al Faculatii si masterului de specialitate. Imi place sa lucrez cu oamenii si mai mult imi place sa ajut si de aceea am ales sa ma specializez si sa ma dezvolt pe ramura medicala. Nu ma voi opri aici, voi continua sa cresc si mai mult pe plan professional, participand si la alte cursuri de specializare, la congrese si conferinte, pentru a va putea informa si trata modern si eficient, pe dvs, cei care apelati la serviciile noastre. Imi practic meseria cu mare placere alaturi de “familia” Fiziolife Medica.


Taguri: masaj, manipulare, tegument, muschi, tendon, piele, tesut adipos, celulita, tehnica, relaxare, endorfine, stres, contractura, prevenire, tendinite, inflamatie, dreanj limfatic, circulatie, flexibilitate, echilibru, emotie, strare de bine, cifoza, scolioza, anxietate, depresie, concentrare, productivitate, decontracturant, profesionist, lombalgie, sciatica, spondiloza, tendinita, artroze, slabit, lombalgie, lombosciatalgie, discopatii, hernie, afectiuni reumatice, cifoze, scolioze, postraumatice, entorse, luxatii, fracturi, reumatice, spondilita ankilozanta, poliatrita reumatoida, coxartroza, gonartroza, contracturi, intinderi, periartrita, tendinite, bursite, sindroame dureroase, post-imobilizare, crampe, nevralgii, oboseala, stres, insomnie, agitatie, celulita, vergeturi, obezitate, depresie, sistemul imunitar, tensiunea arteriala, tonusul, relaxare, slabit, anticelulitic, durerea, circulatia, drenajul limfatic, postura, flexibilitatea, endorfinele, analgezice, cortizon, anxietate, sanatos, concentrarea
 
Fizioterapie
 

ArtroStop Lady
dr. Ana Maria Florescu

Fizioterapia in afectiunile genunchiului dr. Ana Maria Florescu

Recuperarea in Parkinson
dr. Ana Maria Florescu

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
Copyright Fiziolife Medica. Toate drepturile rezervate.
 
 
sus