Cabinet fizioterapie sector 3


Ai dureri de spate, ai contractura musculara dupa ce ai ridicat greutati, ti-a intepenit genunchiul cu artroza sau ti-ai luxat glezna, te doare capul si ai ameteli dupa o zi intreaga de birou si computer? Inseamna ca ai nevoie de fizioterapie!


Esti in cautarea unui cabinet de fizioterapie in sector 3?
Prezentarea cabinetului de fizioterapie din sector 3 si echipa Fiziolife Medica
Ce este fizioterapia? Care sunt procedurile de fizioterapie? Care sunt indicatiile si contraindicatiile fizioterapiei.
Indicatiile fizioterapiei si efectele ei sunt multiple
De cate sedinte de fizioterapie este nevoie?
Care este costul unei sedinte la cabinetul nostru de fizioterapie din sector 3?


Esti in cautarea unui cabinet de fizioterapie in sector 3?


cabinet fizioterapie sector 3

Atunci avem o veste buna! Daca locuiesti sau muncesti intr-unul din cartiere: Vitan, Tineretului, Nerva traian, Liviu Rebreanu, Piata Alba Iulia, Camil Resu, Mihai Bravu, Piata Unirii, Dristor, Delea Veche, Dudesti, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Campia Libertatii, Baba Novac, Decebal, Piata Muncii … si oricare adresă din Sector 3.

Atunci, cabinetul de fizioterapie Fiziolife Medica este in sector 3, aproape de casa!


Ne gasesti la adresa: Bulevardul Unirii nr. 70, Cladirea Zepter, parter, sector 3.

Telefon: 0755 019 878
Email: info@fiziolife.ro

Program
Luni-Vineri: 07.00-21.00

Sambata: 08.00-16.00


Prezentarea cabinetului de fizioterapie din sector 3 si echipa Fiziolife Medica

Suntem Fiziolife Medica - cel mai bun cabinet de fizioterapie din sectorul 3, unde avem grija de tine de la prima interactiune si dupa ce termini procedurile, te vom ajuta cu sfaturi care sa diminueze riscurile si accidentarile viitoare.

Suntem o echipa energica de medici si terapeuti, toti absolventi ai Facultatii si Masterelor de profil si cu experienta de multi ani in tratamentul afectiunilor reumatice, neurologice sau postraumatice ce se trateaza cu aceasta metoda.

Cabinetul nostru de fizioterapie din sectorul 3 este coordonat de doctor Iulia Belc, unul dintre cei mai titrati medici primari de Recuperare si Reabilitare Medicala din Romania si este dotat cu aparate de ultima generatie care ne ajuta sa ne atingem obiectivele: sa te scapam de durere, redoare, inflamatie si sa-ti redam mobilitatea, stabilitatea, echilibrul si coordonarea.

Tratamentele de care vei avea parte in cabinetul Fiziolife Medica sunt personalizate si adaptate fiecaruia din pacientii nostri in functie de patologie, de varsta, de sex, de gradul de antrenament si de asteptarile pe care le are de la noi, ca si de recomandarile medicului nostru sau a medicului lui curant.


Ce este fizioterapia? Care sunt procedurile de fizioterapie? Care sunt indicatiile si contraindicatiile fizioterapiei.

Fizioterapia este tratamentul ideal in cazul durerilor musculare sau articulare, in artrite, atroze, dureri de spate, spondiloze cervicale, lombalgie, sciatica sau hernie de disc. Este solutia de refacere completa dupa entorsa, luxatie sau fractura si metoda prin care reusim sa combatem simptomele pacientilor nostri care au modificari de curbura ale coloanei (cifoza, scolioza, lordoza).

Fizioterapia este “medicamentul fara efecte adverse” care te scapa de durere, inflamatie, contractura sau edem si care te invata sa mergi din nou dupa ce ai scos ghipsul, te invata sa respiri corect dupa pneumonie sau bronsita si te ajuta sa-ti imbunatatesti echilibrul si coordonarea.

Pentru un tratament de calitate, cabinetul de fizioterapie Fiziolife Medica, din sector 3 are cele mai multe dotari fiind unul din putinele cabinete care au la un loc electroterapie, ultrasunet, laser, terapie Tecar si terapia cu unde soc, Shockwave.


Indicatiile fizioterapiei si efectele ei sunt multiple

De exemplu in:


Reumatism – fizioterapia reduce semnificativ durerea musculara si articulara, reduce edemul si inflamatia si creste mobilitatea articulatiei afectate
Spondiloza cervicala – se manifesta cu dureri de cap, instabilitate, stari de voma, ameteala iar noi combatem toate aceste simptome cu tehnici speciale de fizioterapie combinate cu kinetoterapie, manipulari si masaj terapeutic
Atrita si artoza – (coxartroza, gonartroza, etc) fizioterapia reduce mai ales durerea si redoarea articulara. Reda supletea si mobilitatea normala
Lombosciatica cea mai frecventa cauza pentru care pacientii se prezinta in cabinetul nostru - cu ajutorul curentilor TENS si Trabet, cu ajutorul terapiei Tecar si a terapiei cu und soc reducem semnificativ contractura musculara ceea ce atrage dupa ea scaderea durerii si redorii, cresterea mobilitatii si stabilitatii.
Hernia de disc in care se urmareste deasemeni limitarea durerii si a amortelilor pe picioare si recastigarea abilitatilor dinainte.
Posttraumatic (entorsa, luxatie, fractura) - se urmareaste refacerea completa a mobilitatii si stabilitatii, evitarea anchilozei si reeducarea mersului sau a mobilitatii initiale
Tulburari de curbura ale coloanei (scolioza, cifoza) - in care principalul obiectiv este reeducarea posturala cu limitarea contracturilor musculare si a durerilor asociate si obstinerea unei posturi corecte.
AVC - in care in asociatie cu celelalte tehnici de recuperare se urmareste redobandirea independentei functionale, recastigarea mobilitatii, stabilitatii, coordonarii si echilibrului
Ruptura de menisc sau de ligament incrucisat de genunchi - cand se urmareste diminuarea rapida a durerii pentru a evita limitarea mobilitatii articulare si oentru a avea o recuperare rapida

fizioterapie bucuresti

De cate sedinte de fizioterapie este nevoie?

Dupa cum aminteam mai sus, la noi, tratamentul cu fizioterapie este personalizat si tine seama de particularitatile fiecarui pacient si ale bolii lui, avind ca principal scop atingerea tuturor abiectivelor privind refacerea si recuperarea completa.

In general recomandam serii de 10 sedinte de fizioterapie, care de multe ori se asociaza, cu efecte uimitoare, gimnastica medicala, reflexoterapie, masaj terapeutic, kinesio-taping sau drenaj limfatic. In cazul afectiunilor cronice (hernie de disc, spondiloze, atroze, lomblagii vechi, etc) se recomanda repetarea seriei, regulat de 2-3 ori/ an.


Care este costul unei sedinte la cabinetul nostru de fizioterapie din sector 3?

In functie de obiectivele pe care le stabilim impreuna, o sedinta de terapie poate avea de la una la 5 proceduri. Pretul se muleaza pe acest aspect.

Puteti gasi mai multe detalii legate de pachetele complete si preturi, aici!

Hai sa cunosti terapeutii cabinetului de fizioterapie din sectorul 3, FizioLife Medica!Vreau sa ma programez
 
Fizioterapie
 

Fizioterapia in afectiunile genunchiului dr. Ana Maria Florescu

Durerile de spate la adulti
dr. Ana Maria Florescu

Osteoporoza
dr. Ana Maria Florescu

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
Copyright Fiziolife Medica. Toate drepturile rezervate.
 
 
sus