Remodelarea corporala

Informatie medicala redactata si revizuita de dr. Ana Maria Florescu, fiziokinetoterapeut

"Remodelarea corporala" cuprinde toate terapiile adjuvante care se adreseaza imbunatatirii aspectului general al corpului, al pielii si al masei musculare.

Cabinetul FizioLife Medica este dotat cu aparatura electrica si de termoterapie care faciliteaza cura de slabire si tratamentul anticelulitic specific.

Tonifiere

Sala de fitness este dotata in intregime cu aparatura de ultima generatie produsa de Kettler, lider in domeniu. Aici aveti posibilitatea sa urmati un program de sport conceput individualizat, adaptat nevoilor fiecaruia dintre cei interesati de slabire si tonifiere. Se vor urmari principalele grupe de muschi si zonele dvs de interes, alcatuindu-se de catre un specialist un program de fitness potrivit. In cabinet puteti cere sfatul unui medic, atunci cand aveti asociate si boli, a caror evolutie ar putea fi influentata de activitatea de sport.

Tratament anti celulita

Nu va promitem ca veti slabi sau veti scapa de celulita fara nici un efort din partea dumneavoastra! Va promitem insa ca ne implicam suta la suta in echipa pe care o formam impreuna cu dumneavoastra! Puteti conta pe noi in lupta cu kilogramele in plus, cu celulita, cu tulburarile circulatorii sau cu lipsa de tonus! Vom face impreuna un plan de bataie care nu are cum sa nu fie de succes!! Acest plan poate implica, in functie de "adversar":

masaj
electroterapie
electrostimulare
sport - tintit
termocuverta
vibromasaj
impachetari
alte proceduri

Electrostimulare

O terapie concertata poate presupune, de exemplu, electrostimulare (“fitness pasiv”) , facuta cu aparate performante de ultima generatie, masaj specializat si sport. Un astfel de plan poate avea efecte impresionante!
Remodelare Corporala      Remodelare Corporala     

Trebuie sa stiti ca inainte de inceperea programului de slabire si tonifiere se face o evaluare generala cu masurarea dimensiunilor pe segmente (talie, solduri, coapse, brate), cantarire, fotografiere, masurarea tensiunii arteriale, a pulsului, evaluarea circulatiei periferice, evaluarea masei musculare si a amplitudinii miscarilor in articulatii de catre un specialist. De toate acestea vom tine seama in planul de terapie. Este important sa precizam ca eforturile noastre ne vor fi rasplatite daca adaugam regimului de intretinere si programului de sport o cura de slabire, sub indrumarea unui specialist, care sa faca o anamneza si sa ia in calcul toate caracteristicile personale (nr de kg ce se urmaresc a fi scazute, masa musculara, alimentul preferat, antecedente alimentare, etc)

Avem experienta necesara pentru a va ajuta cu recomandari privind regimul igieno-dietetic pe care trebuie sa-l urmati astfel incat rezultatele eforturilor noastre sa fie cele asteptate.

Va stau marturie pacientele noastre care au slabit pana la 30kg si poarta haine cu 10-12 numere mai mici!


Taguri: remodelare sect 3, electrostimulare sect 3, electrostimulare slabit, electrostimulare anticelulitic, electrostimulare tonifiere, drenaj limfatic, tratament slabit, terapie slabire, masaj anticelulitic, masaj slabit, masaj drenaj limfatic, gimnastica de intretinere, gimnastica de slabit, fitness sect 3, program slabit, cabinet electrostimulare, slabire medicala, tonifiere abdomen, tonifiere coapse, tonifiere fesieri, tonifiere brate, tratament vergeturi, terapie slabit, termocuverta, termocuverta slabit, impachetari slabit, impachetari anticelulitic

  Vreau sa ma programez

Echipa Medicala

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

 
Fizioterapie
Exercitii pentru umar acasa
Durerile de spate la adulti
Osteoporoza


Informatii Utile

Termeni si conditii
Protectia datelor
Politica de confidentialitate
Politica de cookies

Copyright Fiziolife Medica. Toate drepturile rezervate.
ssus