Echipa de medici si fizioterapeuti Fiziolife

Echipa Fiziolife Medica

FizioLife Medica este o clinica de recuperare medicala, situat in centrul Bucurestiului, ce ofera servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic la cele mai inalte standarde si cele mai bune preturi. Este coordonat de o echipa tanara si entuziasta de specialisti.

Ana Maria Florescu - fiziolife.ro

dr. Ana Maria Florescu

Am stiut intotdeauna ca voi avea grija de oameni. Nu am stiut de la inceput cum, dar am gasit o cale despre care eu cred ca e cea mai potrivita.

Am absolvit Facultatea de Medicina, specializarea Fiziokinetoterapie in 2004 si de atunci studiez, cercetez, caut in fiecare zi metode noi prin care sa-mi inteleg si ajut pacientii.
Am urmat un Master in cadrul Universitatii si zeci de cursuri si work-shopuri sub indrumarea celor mai buni specialisti din Romania si din afara tarii.

Am incercat sa combin metodele noi cu cele clasice pentru a gasi calea cea mai buna pentru fiecare afectiune si pentru fiecare pacient in parte.

Vin cu multa energie buna si cu bucurie la Fiziolife Medica unde pacientii stiu deja sa ma gaseasca si sa-mi ceara ajutorul.

Aici am in jurul meu o echipa tanara si hotarata de profesionisti, impreuna cu care va sunt alaturi!

Furnica Fiziolife Medica

Mary Furnica

Ma numesc Mary Furnica si am o experienta ca tehnician maseur de peste 16 ani in diverse forme de masaj: terapeutic, deep tissue, de relaxare, anticelulitic. Cursurile de perfectionare pe care le-am urmat de-a lungul carierei mele, m-au ajutat sa inteleg foarte bine anatomia corpului uman, astfel incat sa imbin stiinta cu indemanarea. Este bucuria mea zilnica sa vad pacientii simtindu-se mai bine dupa sedintele efectuate cu mine si cred cu tarie in valoarea recuperatorie si de intretinere a masajului.

Georgiana Stama Fiziolife Medica

Georgiana Stama

Sunt Georgiana Stama, fizioterapeut, absolventa al Faculatii si masterului de specialitate.

Imi place sa lucrez cu oamenii si mai mult imi place sa ajut si de aceea am ales sa ma specializez si sa ma dezvolt pe ramura medicala.

Nu ma voi opri aici, voi continua sa cresc si mai mult pe plan professional, participand si la alte cursuri de specializare, la congrese si conferinte, pentru a va putea informa si trata modern si eficient, pe dvs, cei care apelati la serviciile noastre.

Imi practic meseria cu mare placere alaturi de “familia” Fiziolife Medica.

Elena Ispas - fiziolife.ro

Elena Ispas

Buna ziua. Numele meu Ispas Elena si profesia mea este de erou. Nu sunt pompier. Salvez vieti folosindu-ma de educatie, miscare si de modalitati de preventie si combatere a durerilor articulare si musculare.

Am absolvit facultatea de Kinetoterapie in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti si Masterul cu specialitate de Recuperare si reeducare motrica si functionala.

Imi iubesc meseria iar la Fiziolife Medica am gasit echipa perfecta pentru a va rezolva problemele de sanatate cu care va confruntati.

Eugen Fiziolife Medica

Niculae George-Eugen

Ma numesc Niculae George-Eugen si sunt Absolvent al Facultatii de Kinetoterapie din cadrul U.N.E.F.S., am absolvit masterul de Nutritie si remodelare corporala in cadrul aceleasi facultati. De asemenea, am absolvit cursuri de specializare precum dry needling sau manipulari vertebrale HVLA. Practicarea fotbalului la nivel de performanta timp de 8 ani mi-au dezvoltat abilitatile necesare lucrului in echipa, dar si seriozitatea si dorinta de dezvoltare pe plan profesional.

David - fiziolife.ro

David

Numele meu este David și am absolvit studiile de licența și master in cadrul UNEFS. Am ales aceasta meserie tocmai din prisma faptului ca am vazut ce înseamnă sa parcurgi un proces de recuperare. Specializările mele sunt in zona de terapie manuală, terapia trigger points, masaj deep tissue dar și tehnici de mobilizare Mulligan.

Cosmin Minoiu Fiziolife Medica

Cosmin Minoiu

Ma numesc Minoiu Cosmin Gabriel, sunt kinetoterapeut cu studii finalizate in cadrul UNEFS. Am absolvit masterul in cadrul aceleiași facultăți, specializarea Nutriție și remodelare corporală.

Dorința de a practica aceasta meserie a aparut din pasiunea pentru fotbal și fitness, pe care le practic constant de foarte mulți ani. 

Firea mea optimista și empatica ma ajuta foarte mult in atingerea rezultatelor dorite de către pacienții mei. Ca fost sportiv de performanța, am avut numeroase traumatisme care m-au încetinit in a evolua și a deveni mai bun, fapt din care am învățat cum sa gestionez fiecare etapa a recuperării pentru a ma reface intr-un timp optim.

Fiziolife Medica ma ajuta sa aplic aceasta strategie și sa ma perfecționez pe zi ce trece.

Adrian Iliescu Fiziolife Medica

Adrian Iliescu

Pasionat al sportului, fost sportiv de performanţă și ulterior antrenor principal al clubului sportiv Pretorians Team Bucureşti, am decis să-mi completez pasiunea pentru mişcare şi sport cu o altă pasiune – kinetoterapia.  

De-a lungul celor 20 de ani de experiență în lumea sportului, am studiat şi mi-am testat corpul în diferite medii şi condiţii, lucru care m-a ajutat să cunosc cu exactitate efectele efortului fizic asupra organismului uman. 

Kinetoterapia se bazează pe recuperare prin exerciţii fizice ce au la bază studii şi cercetări, dar nu în ultimul rând pe o susţinere morală solidă. Am studiat Fizioterapia în cadrul Universității Spiru Haret, Facultatea de Educație Fizică și Sport, unde sub indrumarea unor mari profesori, am înțeles procesul complex de recuperare medicală și efectele profesionalismului fizioterapeutului. 

Pasiunea pentru această frumoasă și complexă meserie nu s-a oprit aici. Mi-am dorit să pătrund mai profund în tainele kinetoterapiei, fapt ce m-a condus către Universitatea Oxford, unde alături de profesorul John Gibbons, am absolvit cursurile de înaltă clasă ale kinetoterapiei.  

Tot ce fac, fac cu pasiune iar rezultatele nu se lasă așteptate.  Când începi o călătorie, important este să faci primii paşi, să-i faci cu grijă și să nu te oprești!


Vreau sa ma programez
Fizioterapie
ArtroStop Lady
dr. Ana Maria Florescu
Fizioterapia in afectiunile genunchiului dr. Ana Maria Florescu
Recuperarea in Parkinson
dr. Ana Maria Florescu


Informatii Utile

Termeni si conditii
Protectia datelor
Politica de confidentialitate
Politica de cookies
Sitemap

Copyright Fiziolife Medica. Toate drepturile rezervate.
ssus