Echipa de medici Fiziolife

Echipa Fiziolife Medica

FizioLife Medica este un cabinet medical de recuperare, situat in centrul Bucurestiului, ce ofera servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic la cele mai inalte standarde si cele mai bune preturi. Este coordonat de o echipa tanara si entuziasta de specialisti.

Ana Maria Florescu Fiziolife Medica

dr. Ana Maria Florescu

Am stiut intotdeauna ca voi avea grija de oameni. Nu am stiut de la inceput cum, dar am gasit o cale despre care eu cred ca e cea mai potrivita.

Am absolvit Facultatea de Medicina, specializarea Fiziokinetoterapie in 2004 si de atunci studiez, cercetez, caut in fiecare zi metode noi prin care sa-mi inteleg si ajut pacientii.
Am urmat un Master in cadrul Universitatii si zeci de cursuri si work-shopuri sub indrumarea celor mai buni specialisti din Romania si din afara tarii.

Am incercat sa combin metodele noi cu cele clasice pentru a gasi calea cea mai buna pentru fiecare afectiune si pentru fiecare pacient in parte.

Vin cu multa energie buna si cu bucurie la Fiziolife Medica unde pacientii stiu deja sa ma gaseasca si sa-mi ceara ajutorul.

Aici am in jurul meu o echipa tanara si hotarata de profesionisti, impreuna cu care va sunt alaturi!

Simona Francu Fiziolife Medica

Simona Francu

Sunt Simona Francu, fiziokinetoterapeut, absolvent al Universitatii de Medicina din Bucuresti si cu experienta de 14 ani in domeniu.

Am cautat intotdeauna o continua dezvoltare profesionala si gasirea de metode noi de tratament de recuperare, astfel venind in ajutorul pacientilor, atat cu informatii cat si cu terapii noi. La Fiziolife Medica am gasit echipa din care mi-am dorit intotdeauna sa fac parte si cu care ma identific si ma completez.

Elena Ispas Fiziolife Medica

Elena Ispas

Buna ziua. Numele meu Ispas Elena si profesia mea este de erou. Nu sunt pompier. Salvez vieti folosindu-ma de educatie, miscare si de modalitati de preventie si combatere a durerilor articulare si musculare.

Am absolvit facultatea de Kinetoterapie in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti si Masterul cu specialitate de Recuperare si reeducare motrica si functionala.

Imi iubesc meseria iar la Fiziolife Medica am gasit echipa perfecta pentru a va rezolva problemele de sanatate cu care va confruntati.

Georgiana Stama Fiziolife Medica

Georgiana Stama

Sunt Georgiana Stama, fizioterapeut, absolventa al Faculatii si masterului de specialitate.

Imi place sa lucrez cu oamenii si mai mult imi place sa ajut si de aceea am ales sa ma specializez si sa ma dezvolt pe ramura medicala.

Nu ma voi opri aici, voi continua sa cresc si mai mult pe plan professional, participand si la alte cursuri de specializare, la congrese si conferinte, pentru a va putea informa si trata modern si eficient, pe dvs, cei care apelati la serviciile noastre.

Imi practic meseria cu mare placere alaturi de “familia” Fiziolife Medica.

Ramona PAVEL SZEKERES

Ramona Pavel Szekeres

Fizioterapeut licentiat, master neurostiinte la Marsilia, mi-am inceput cariera in Provence, Franta, urmand mai multe specializari in corelatie cu formarile principale. Apoi am inceput, din "intamplare" si curiozitate, cu o diploma de explorari functionale vestibulare propusa de Facultatea de Medicina de la Lyon. Acesta a fost momentul inceputului pasiunii mele pentru vestibular si descoperirea aparaturilor si tehnicilor care se pot folosi la recuperarea echilibrului, tratarea ametelilor, recuperarea si reintegrarea sportivilor de performanta. Din 2006 studiez si lucrez in zona complexitatii controlului motor uman, cu aprofundarea domeniului neuro vestibular si posturologic, cu certificate de specialitate si o Diploma Inter Universitara, trecand prin patru Universitati franceze: Marsilia, Grenoble, Paris si Toulouse. De 6 ani fac drumuri intre Franta si Romania pentru a forma specialisti si a consulta, si de 10 ani vin in mod regulat la congrese si prezentari pentru ca, multumind pentru tot ce mi-a fost dat sa invat, imi doresc sa transmit mai departe acest gust pentru ramurile neuro vestibular, neuro pediatric si posturologic, punand accent foarte mult pe conceptul de preventie atat de util domeniului sanatatii. Sunt fericita ca acum am ocazia sa colaborez cu Fiziolife Medica, clinica cu mai mult de 10 ani de experienta in domeniul recuperarii si unde voi lucra cu o echipa minunata de specialisti impreuna cu care, sunt sigura, ne vom atinge obiectivele. Partea frumoasa a acestui proiect este ca aici, la clinica, in afara platoului tehnic specializat pe recuperare ortopedica, geriatrica, neuro motrica, sportiva, etc. s-a deschis si un departament de recuperare pediatrica - Fiziolife Baby - ceea ce va intari si mai tare proiectul meu de preventie si pentru Romania.

Eduard Popa Fiziolife Medica

Eduard Popa

Ca sportiv de performanta, am avut nevoie de recuperare medicala. Acum este randul meu sa ajut!

Ma numesc Eduard Popa, sunt kinetoterapeut, finalizandu-mi studiile de licenta si master in cadrul UNEFS.

Sunt de asemenea absolvent al cursului de instructor fitness si personal trainer in cadrul Fitness Education School.

Consider ca antrenamentul fizic reprezinta un factor terapeutic esential si eficient, avand efect benefic atat preventiv cat si de reabilitare.

Fac parte din echipa FizioLife Medica si sunt aliatul tau contra problemelor cu care te confrunti! Mottoul meu: Exercitiul fizic – medicamentul miraculous cel mai ieftin!

Rares Bordincel Fiziolife Medica

Rares Bordincel

Salut, ma numesc Rares Bordincel, sunt absolvent al facultatii de kinetoterapie din cadrul UNEFS si kinetoterapeut la Fiziolife Medica. Fiind fost handbalist, pot spune ca fizioterapia m-a atras de prima data, deoarece pentru mine reprezinta imbinarea perfecta dintre "ideea de a face bine" si sport.

Desi in timpul meseriei, ca terapeut, ai de a face cu pacienti diferiti, cu varste si patologii diferite, as vrea sa spun ca ma regasesc mult si sunt pasionat de recuperarea sportivilor, partea cea mai atractiva pentru mine fiind in special reintegrarea in activitatea sportiva.

Cred ca am fost atras de aceasta parte a domeniului, datorita vietii sportive pe care am dus o dar si datorita faptului ca lucrand cu un sportiv obiectivele devin tot mai greu de atins, deoarece trebuie mereu sa te gandesti ca recuperarea, in cazul sportivilor, trebuie sa fie facuta intr un timp cat mai scurt si sa aiba un randament peste limita, avand in vedere cerintele sportului de performanta asupra organismului.

Imi iubesc meseria pentru ca fiecare zi de lucru e unica, pentru ca fiecare pacient e unic si diferit in fiecare zi si pentru ca fizioterapia este o provocare.

Nicolae Teodorescu Fiziolife Medica

Nicolae Teodorescu

În cei 3 ani de experiență clinică acumulată, am încercat întotdeauna să tratez pacientul și nu neaparat boala în sine pentru că fiecare organism reacționează diferit și tratamentul trebuie în permanență adaptat nevoilor clientului. în acest scop, am încercat în mod constant să aplic cele mai noi tehnici și metode din domeniu, dobândite în urma cursurilor de specialitate pe care le-am urmat.

De ce abordarea mea este diferită și a dat rezultate atât de bune cu pacienții?

  • - Acord timp pacientului de a-mi spune toate detaliile necesare, astfel încat să fac o analiză completă a situației.
  • - Evaluez musculoscheletal prin teste de specialitate condiția pacientului la fiecare sedință.
  • - Ofer consiliere de specialitate tuturor pacienților.
  • - În situațiile excepționale, ofer ghidaj pacientului către medicii specialiști pentru a evita eventualele complicații.
  • - Tratamentul oferit de catre mine este adaptat în funcție de progresele fiecărui client. Cu alte cuvinte, pacientul beneficiază de un tratament și o abordare individualizată premium.
  • - Evaluez în permanență intensitatea durerii astfel încat tehnicile și procedurile de tratament sunt specifice fiecărui prag dureros.

Terapia pe care o abordez este la un standard occidental de cunoștințe deoarece aplic metode și tehnici terapeutice preluate din concepte ca Metoda Mckenzie, Conceptul Mulligan, Katelborn, Maitland si principii utilizate în prezent în marile centre de tratament ale lumii. Tehnicile manuale utilizate s-au dovedit eficiente în majoritatea patologiilor ce implică sistemul musculoscheletal, inclusiv în recuperarea post-chirurgicală. Terapia manuala poate fi eficienta in urmatoarele situatii: Coxartroze, Gonartroze, Impingement Femuro-Acetabular, Leziuni de labrum, afectiuni ale coloanei vertebrale precum discopatia lombara, hernia de disc, spondilodiscartroza, afectiuni ale umarului, cotului, mainii si a gleznei.

Ce ofer?

Tracțiuni în ax, ideale pentru reducerea durerilor acute, mobilizarea tesutului moale, eficient in tratarea durerilor musculare, mobilizari si manipulari articulare, eficiente in cresterea amplitudinilor de miscare si reducerea durerilor, stretchingul, tehnica IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization), Cupping, tehnici de facilitare neuromusculara proprioceptiva, etc.

Toate procedurile de tratament și tehnicile de evaluare utilizate în timpul terapiei sunt selectate cu atenție în funcție de nevoile clientului și de un raționament clinic ce are la bază practica bazată pe dovezi știintifice. Astfel, în timpul fiecărei ședințe, pacientul va fi evaluat constant, se vor aplica procedee terapeutice urmate de efectuarea exercițiilor fizice care vor fi țintite pe problema.

Dragos Ursu Fiziolife Medica

Dragos Ursu

Ma numesc Dragos Mugurel Ursu si sunt kinetoterapeut cu experienta.

Sunt pasionat de interacțiunile umane, motricitate si atenția la detalii.

Sunt oricand prezent cand ai nevoie de mine.

Andra Cioroianu Fiziolife Medica

Andra Cioroianu

Sunt Andra Cioroianu, absolventa a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", facultatea de Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală.

Ca fost sportiv de performanta, am avut la rândul meu nevoie de recuperare de-a lungul anilor, acest lucru fiind un factor decisiv în alegerea viitoarei cariere. Voi continua sa ma dezvolt permanent și sa dobândesc noi cunoștințe pentru a fi la curent cu tot ce e nou în domeniu.

De curând am descoperit reeducarea vestibulara, un domeniu nou în România în continua dezvoltare, care m-a atras de prima data.

Practic aceasta meserie cu mare placere și la Fiziolife Medica am găsit echipa din care mi-am dorit mereu sa fac parte și pe care o pot numi o a doua familie.


Vreau sa ma programez
Fizioterapie
ArtroStop Lady
dr. Ana Maria Florescu
Fizioterapia in afectiunile genunchiului dr. Ana Maria Florescu
Recuperarea in Parkinson
dr. Ana Maria Florescu


Informatii Utile

Termeni si conditii
Protectia datelor
Politica de confidentialitate
Politica de cookies

Copyright Fiziolife Medica. Toate drepturile rezervate.
ssus