Cabinet kinetoterapie Sector 3Fiziolife Medica este solutia ta! Te asteptam la cel mai bun cabinet de kinetoterapie din Sector 3, unde vei gasi aparatura de ultima generatie, precum si tot sprijinul specializat de care ai nevoie pentru a scapa de durerile chinuitoare si a-ti relua activitatea!

cabinet kinetoterapie sector 3 Fiziolife Medica

Adresa cabinet kinetoterapie sector 3: Bulevardul Unirii nr. 70, Cladirea Zepter, parter.

Telefon: 0755 019 878
Email: info@fiziolife.ro

Program
Luni-Vineri: 07.00-21.00
Sambata: 08.00-16.00

Atunci avem o veste buna! Daca locuiesti sau muncesti intr-unul din cartiere: Vitan, Tineretului, Nerva traian, Liviu Rebreanu, Piata Alba Iulia, Camil Resu, Mihai Bravu, Piata Unirii, Dristor, Delea Veche, Dudesti, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Campia Libertatii, Baba Novac, Decebal, Piata Muncii … si oricare adresă din Sector 3.

Intelegem ca atunci cand ai nevoie de un cabinet de kinetoterapie ultimul lucru pe care l-ai putea dori este sa strabati tot Bucurestiul pana ajungi la unul. Tocmai de aceea am adus cei mai buni specialisti aproape de tine!

Cabinetul de kinetoterapie Fiziolife Medica este cel mai bun din sectorul 3, Bucuresti.

Pentru ca ne dorim sa oferim pacientilor nostri cele mai bune solutii de recuperare, in concordanta cu nevoile individuale ale fiecaruia, am adus laolalta cei mai buni medici si terapeuti, cu multi ani de experienta in tratamentul afectiunilor reumatice, neurologice, posttraumatice si al celor care afecteaza capacitatea de miscare.

Echipa de specialisti ai Fiziolife Medica, indrumata cu atentie de unul dintre cei mai titrati medici primari de Recuperare si Reabilitare Medicala din Romania, dr. Ana Maria Florescu, abordeaza medicina din punct de vedere holistic, acordand o atentie deosebita istoricului medical al pacientului si particularitatilor ce il definesc.

De asemenea, grija fata de pacient nu se termina atunci cand iese pe usa … ci ea continua pana in momentul in care suntem convinsi ca treaba noastra s-a incheiat iar pacientul si-a recapatat starea de bine!

Mai multe informatii despre noi pot fi consultate si pe pagina noastra.

Care este costul sedintelor de kinetoterapie la cabinetul nostru din sectorul 3?


1sedinta kinetoterapie 30'55 lei
1sedinta kinetoterapie 50'75 lei
10sedinte kinetoterapie 30'500 lei
10sedinte kinetoterapie 50'700 lei
24sedinte kinetoterapie 50' (2 luni)1440 lei

Poti consulta intreaga lista de preturi aici!

Starea ta de bine este mai importanta decat orice! Nu pune viata pe pauza! Hai sa faci cunostinta cu specialistii cabinetului de kinetoterapie din sectorul 3, Fiziolife Medica!


Vreau sa ma programez 

  Vreau sa ma programez

Echipa Medicala

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

fiziokinetoterapeut

Fizioterapie
Exercitii pentru umar acasa
Durerile de spate la adulti
Osteoporoza


 

Copyright Fiziolife Medica. Toate drepturile rezervate.
ssus