Echipa Fiziolife Medica
 

Despre Fiziolife Medica

Echipa Fiziolife Medica Echipa Fiziolife Medica
Fiziolife Medica – cabinetul de recuperare medicala (kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic) din Bucuresti unde gasesti cei mai buni specialisti si cea mai buna tehnica pentru orice durere. (?!)

In urma stabilirii impreuna cu un specialist fizioterapeut a unui program complet de recuperare vom aplica tehnici specifice de recuperare: Fizioterapie, kinetoterapie (sport), masaj terapeutic, reflexoterapie, termoterapie, taping, etc.

Clinica este dotata cu aparatura completa de fizioterapie ca ofera servici de electroterapie( diadinamice, TENS, curenti interferentiali, galvanizare, etc), ultrasunet, laser, magnetoterapie, unde scurte, etc.

Kinetoterapie: la inceputul sedintelor de sport medical se stabilesc obiective pe termen scurt si lung si se folosesc tehnici de kinetoterapie pasiva, activa sau cu aparate, toate adaptate nevoilor pacientului si stadiului bolii.

Masajul in cabinetul Fiziolife poate fi diferit in functie de nevoi. Kinetoterapeuti, absolventi.

Pe parcursul tratamentului se realizeaza evaluari si reevaluari, pentru o terapie completa.

Tratam in fiecare zi boli precum:

artrita
spondiloza
hernie de disc
lombalgie
sciatica
lombosciatica
scolioza
tendinita
bursita
epicondilita
mialgie

nevralgie
entorsa
luxatie
fractura
protruzie discala
PSH
coxartroza
gonartroza
accident vascular cerebral
pareza

FizioLife MedicaO alta sectiune a cabinetului este partea de estetica, unde totul se realizeaza sub supraveghere medicala.
Aici puteti beneficia de tratament de slabit, tratament anticelulitic si masaj, alaturi de tehnici speciale de drenaj limfatic. Pentru aceasta se folosesc aparate moderne de electrostimulare, termocuverta si se asociaza cu masaj de slabit si anticelulitic. In plus, avem o sala moderna si intima de fitness, dotata cu aparatura Ketller de inalta performanta unde se completeaza actiunea pe masa musculara si tesutul adipos prin tehnici speciale de gimnastica de slabit si Pilates.

Pentru gravida am pregatit programe complexe de intretinere si imbunatatire a starii generale, precum si de pregatire pentru nastere si pentru perioada postpartum. Pentru mamicile recente avem programe specializate de recuperare si tonifiere, prin masaj, sport si electrostimulare.
Aceste programe se efectueaza doar sub indrumarea medicala a unui kinetoterapeut si dupa o analiza amanuntita a valorilor importante in terapie: greutate, inaltime, circumferinta, tensiune arteriala, puls, nivel de tesut adipos, masa musculara si tonusul ei.
Pe parcursul tratamentului se fac evaluari si reevaluari periodice pentru a adapta schema de lucru evolutiei terapiei.

"SUNT TERAPEUTUL SI PRIETENUL DE CARE AI NEVOIE!" 
 
 

Parteneri Fiziolife Medica

apaa
alerg
kinetic med
dr frunza
 
 
Fizioterapie
 

Fizioterapia in afectiunile genunchiului dr. Ana Maria Florescu

Durerile de spate la adulti
dr. Ana Maria Florescu

Osteoporoza
dr. Ana Maria Florescu

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
Copyright Fiziolife Medica. Toate drepturile rezervate.
 
 
sus