Echipa Fiziolife Medica
 

Slabeste sanatos

Slabeste sanatos

Tehnica de slabire controlata presupune analizarea tuturor factorilor implicati si stabilirea unei metode personalizate pentru fiecare in parte.

Informatie medicala redactata si revizuita de dr. Ana Maria Florescu, fiziokinetoterapeut

Poate ca este problema secolului, poate ca e doar o preocupare de-a noastra. Cert este ca este un subiect! De cate ori auziti in jurul vostru sau de cate ori va spuneti, in oglinda, celebrul "Trebuie sa slabesc!"?

Nu e simplu, insa. Pentru asta ai nevoie de mai multe lucruri: vointa, care, cel putin la inceput, e din belsug, dar pe parcurs se mai stinge, un program bine pus la punct, un consilier, metode variate, sustinere din partea celor din jur, curaj si cate si mai cate...


Noi va oferim o parte importanta din conditiile unei cure de slabire, care presupune si modificarea felului in care ati vazut viata pana acum. La FizioLife Medica sunteti permanent consiliati si intregul program se face sub supraveghere medicala.

Iata pasii! Cand veniti la noi, mai intai va ascultam. Vrem sa stim ce simtiti, de ce aveti nevoie, cum anume vedeti programul. Apoi va propunem noi un plan de bataie, care are la baza experienta unor profesionisti. Formam asadar o echipa care va fi imbatabila!


Facem apoi o evaluare a starii dumneavoastra, cu masurarea valorilor importante in program: greutate, circumferinte, inaltime, indicele de tesut adipos, dispunerea grasimii si a celulitei, masurarea tensiunii arteriale si a pulsului, evaluarea gradului de antrenament, bilantul muscular si articular. Pe parcursul terapiei vom tine cont de aceste valori si le vom re-evalua periodic.

Slabeste sanatos      Slabeste sanatos     

Dupa care trecem la planul de lupta: fie ca vorbim despre fitness sau gimnastica medicala tintita, fie ca vorbim despre electrostimulare de slabit, anticelulitica sau de drenaj limfatic, ori de termocuverta sau masaj, toate acestea vor fi combinate la un mod optim pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Avem o sala completa de fitness si gimnastica, dotata cu aparate speciale si performante, unde puteti face fitness, cardio, gimnastica aerobica sau step-aerobic, stretching sau izometrie. Si in sedintele de aici tinem permanent cont de nevoile pacientului.


Avem cateva aparate de electrostimulare si termocuverte de ultima generatie, care in combinatie reduc si numarul de kg si numarul de cm!!! Si, in plus, avem specialisti in masaj, capabili sa-si moduleze tehnica pe nevoile dvs. si recomandarea celorlalti specialisti.

Pentru un efect complet beneficiati de sedinte de gomage si drenaj limfatic, care completeaza terapia.

Trebuie sa stiti ca pe parcursul tratamentului veti beneficia de consiliere privind regimul de alimentatie si de viata, felul in care trebuie sa faceti miscare, felul in care trebuie sa munciti, terapie ocupationala, etc.Ana Maria Florescu
specialist fiziokinetoterapeut

Taguri: electrostimulare slabit, cabinet electrostimulare, tratament slabit, electrostimulare slabit, gimnastica slabit, slabire supraveghere medicala, fitness slabit, termocuverta slabit, masaj slabit, terapie slabit, terapie anticelulita, masaj anticelulitic
 
Fizioterapie
 

ArtroStop Lady
dr. Ana Maria Florescu

Fizioterapia in afectiunile genunchiului dr. Ana Maria Florescu

Recuperarea in Parkinson
dr. Ana Maria Florescu

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
Copyright Fiziolife Medica. Toate drepturile rezervate.
 
 
sus